Vervangen van de groepenkast: Het hart van uw installatie
Uw groepenkast behoort tot een van de belangrijkste onderdelen van uw elektrische installatie. Hij beveiligt op kortsluiting, aardfoutstromen en overbelasting in uw woning. Belenagrijke onderdelen zijn:
De hoofdschakelaar
Deze schakelaar is verplicht. Daarmee kan de gehele installatie worden uitgeschakeld.2010 TESLA-ELEKTROTECHNIEK. All rights reserved.
Home          Diensten         Wie zijn wij         Contact
De installatie automaat
Deze beveiligt de diverse groepen van de elektrische installatie. Elke automaat dient een eigen groep. Een beetje modern huis bestaat al snel uit 8 groepen. Zwaar apparatuur zoals wasmachine, wasdroger, vaatwasser, elektrische kookplaat, elektrische oven, Quooker, boiler etc. dient een eigen automaat te krijgen.
De aardlekschakelaar
Deze kijkt 24 uur per dag of de installatie in orde is. Hij controleert of de stroom die uw woning ingaat dezelfde is als die er uit komt. Als hier een verschil in zit als gevolg van een defect onderdeel zal de aardlekschakelaar dat deel uitschakelen. Uw nieuwe groepenkast mag dus niet zonder deze component worden ge´nstalleerd. Laat u dus niet verrassen door goedkope aanbiedingen waar dit onderdeel mogelijk niet in zit, maar ga voor de echte groepenkast.
De hoofdzekeringen
Deze veelal door de netwerkbeheerder ge´nstalleerde zekeringen dienen om uw toepassing de juiste waarde te laten krijgen. Voor woningen kan dit 1x25A of 3x25A zijn maar ook hoger. Bij bedrijfspanden ligt dit bereik groter en kan van 3x25A tot 3x80A lopen. Daarenboven valt men onder grootverbruikers en wordt de elektrische installatie veelal rechtstreeks op een middenspannings-transformator aangesloten. In alle gevallen geldt de regel "laat u op de juiste wijze voorrekenen" om onnodige hoge kosten te voorkomen.


Groepenkasten    

Binnenverlichting    

Buitenverlichting    

Noodverlichting    

Datacommunicatie    

Krachtinstallaties    

Intercominstallaties    

________________________________________
Diensten
Groepenkasten
>>   Garantie voor
        betroubaarheid!>>   Garantie voor
        kwaliteit!