TESLA-ELEKTROTECHNIEK is een bedrijf dat  aangesloten is bij Uneto-VNI, gevestigd in Wassenaar en gespecialiseerd in diverse soorten elektrotechnische installaties.
UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel .
De veiligheid van installaties in woningen is nu meer dan ooit onderwerp van gesprek. Staat er wel eens bij stil dat uw elektrotechnische installatie thuis een gevaar kan vormen, door alle apparatuur die er onderhand op is aangesloten? Dat de cv-ketel wellicht onder onveilige
2010 TESLA-ELEKTROTECHNIEK. All rights reserved.
Home          Diensten         Wie zijn wij         Contact
Dat stilstaand water in uw leidingen legionellabesmetting kan veroorzaken? Waarschijnlijk niet. En dat zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een vakman in de arm te nemen. Veiligheid is nog maar n aspect. Comfort is niet minder belangrijk. Een deskundig aangelegde installatie - of dat nu gas, water of elektriciteit is - maakt uw leven een stuk plezieriger. De UNETO-VNI installateur beheerst de fijne kneepjes om alles uit uw installatie te halen. Of om energie te besparen. Die vakman die u in huis haalt, kent de laatste technieken.
Aan alle leden van UNETO-VNI installateurs, detaillisten en reparateurs -  worden hoge eisen gesteld. Zo hanteert Tesla-Elektrotechniek duidelijke leveringsvoorwaarden.
Bent u op zoek naar een gespecialiseerd elektrotechnisch bedrijf? Bel of mail en u wordt  te woord gestaan door de directeur en tevens eigenaar van ons bedrijf. 

Groepenkasten    

Binnenverlichting    

Buitenverlichting    

Noodverlichting    

Datacommunicatie    

Krachtinstallaties    

Intercominstallaties    

________________________________________
Diensten
Wie zijn wij
.........................................................................................................................
>>   Garantie voor
        betroubaarheid!>>   Garantie voor
        kwaliteit!